Библиотека

колекция Natura

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Една съществена част от мебелите в съвременния хол,с елегантното излъчване и неповторимата практичност тази библиотека увеличава максимално пространството за съхранение във всекидневната ви и напълно съответства на духа на колекцията NATURA.

Ref. 1D16326

колекция Natura

Библиотека
3 стъклени рафта, 2 дървени. Реверсивна ляво/дясна, има опция за осветление

Изцяло проектирана и изработена във Франция, тази библиотека от колекцията NATURA безпроблемно съчетава функционалността с елегантността. С три стъклени рафта и два дървени рафта, тя наистина привлича със своята комбинация от материали и прости линии. Mоже лесно да се разположи наред с други модули от същата колекция и / или да се използва и за разделяне на стая на две отделни пространства.

С височина от 196 cm и ширина 80 cm, библиотеката осигурява отлично място за съхранение, без визуално да претрупва хола ви. С графични линии и безупречени детайли, това елегантно решение за съхранение придава характер и лекота на вашия дом.

Рамка и лице от ПДЧ/МДФ/ПДЧ плоскости покрити с фолио с дъбов ефект, 2 мм ABS плоскости или дебели ръбове в същия завършек. Плочи от дървесни влакна покрити с дъбов ефект или черено фолио. Черно закалено стъкло от 10 мм върху библиотеката и рафта на телевизионния модул L.160. Регулируеми крачета. Рамка за чекмеджета от фибростъкло, покрито с декоративно фолио от дъб, с регулируеми на височина подвижни ролки и механизъм за плавно затваряне.

  • W. : 80cm
  •  x H. : 196cm
  •  x D. : 45cm

58kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top