Помощна маса ALTO H.48

колекция Addict

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Оригинални, декоративни и изискани, помощните маси ALTO от колекция ADDICT придават нотка чар на вашето жилище. Дизайн със съвременни линии, форми, цветове и уникален и модерен стил.

Ref. 1311202

колекция Addict

Помощна маса ALTO H.48

Помощните маси ALTO са малки по размер, но големи по стил. Комбинацията от материали и повърхности ги прави наистина оригинални, определено придавайки съвременен стил, който олицетворява колекцията от мебели ADDICT. Практични и компактни, те са подходящи за всяка стая на вашия дом. Произведени във Франция, масите се предлагат в три покрития с фини цветове: черно, златно и минерално.

На 48 см височина можете да експериментирате с различните височини, като я поставите до масичка за кафе от колекцията ADDICT или да я използвате като продължение на дивана - създавайки съвременен стил с дизайнерско усещане! Краката и вложките са изработени от твърда пепел, докато горната част има висококачествено покритие, изработено от плочи от дървесни частици, покрити с меламин в горната част, и с черно фолио в долната част. Модерна и необичайна комбинация от цветове и материали!

  • W. : 50cm
  •  x H. : 48cm
  •  x D. : 50cm

6.5kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top