GALET холна маса H.29

колекция Addict

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Модерно решена със своята леко заоблена, необичайна и удължена форма, съвременната масичка за кафе GALET създава неповторимо и успокояващо усещане. Като част от обзавеждането на хола, съчетаваща различни материали и цветове, тази масичка за кафе от колекцията ADDICT ви позволява да експериментирате с различни височини и форми, за да получите най-доброто дизайнерско усещане.

Ref. 1311210

колекция Addict

GALET холна маса H.29

Съвременната масичка за кафе GALET е вдъхновена от естествените линии на камък, съчетаваща съвременен дизайн с естествен щрих. Със спокойно, но модерно усещане, тя може да се похвали с цял куп необичайни детайли, които я правят абсолютен победител! Само 29 см височина, масичката за кафе може да се комбинира с по-високи странични маси, за да се експериментира с различни облицовки и височини, създавайки модерно усещане.

Създадена и направена във Франция, съвременната масичка за кафе GALET се предлага в три варианта: минерална, черна или златна.
Устойчиви, висококачествени мебели, проектирани практично за максимален комфорт! Що се отнася до всички дизайни от колекцията ADDICT, съвременната масичка за кафе GALET разполага с различни материали за крака и вложки, изработени от твърда пепел, комбинирани с горна плоча от MDF, покрита с меламин в горната част и черно фолио отдолу.

  • W. : 120cm
  •  x H. : 29cm
  •  x D. : 69cm

13.7kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top