Портманто CHIC

колекция Addict

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Определено отличаващи се и очевидно модерни, подходящо нареченото CHIC портманто от GAUTIER са идеални за елегантно обзавеждане за входа на дома ви. Заема малко пространство, което все пак осигурява достатъчно място за съхранение, също така включва огледало за изглаждането на детаили в последната минута преди започването деня.

Ref. 1311110

колекция Addict

Портманто CHIC
1 огледало, 2 високи рафта, 5 отделения, включително 3 с регулиращи се рафта (избор на приложение: пълна стелажна поставка или шкаф за обувки побиращ 12 чифта)

Съчетавайки функционалността и изискаността, Портманто CHIC на GAUTIER отлично отразява тона на колекцията ADDICT. Състои се от огледало, 2 високи рафта и врата, прикриваща 5 отделения, включително 3 накланящи се рафтa.

С височина 196 см и ширина 70 см, привлекателността портманто CHIC от колекцията "Адикт" се крие в елегантните линии и комбинации от материали. Изцяло проектиран и изработен във Франция, то е идеален за вашия коридор и осигурява гениално ежедневно решение за съхранение. Стилна, добре проектирана мебел за шикозен, но практичен коридор.

Рамка от ПДЧ покрито с черен меламин. Лицева част от ПДЧ покрито с лек минерален ефект меламин. Огледало със сиво сребърно стъкло. Метални странични опори в графит-черно епоксидна лакирана стомана.

  • W. : 76cm
  •  x H. : 196cm
  •  x D. : 38cm

kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top