Библиотека ARCHI

колекция Addict

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Елегантно решение за съхранение, библиотеката на GAUTIER, ARCHI има олекотен външен вид, без да прави компромис с функционалността. Подходяща за всекидневна, коридор или спалня, модернизира дори най-малките пространства с елегантен дизайн.

Ref. 1311326

колекция Addict

Библиотека ARCHI

С сертифициранa и произведена във Франция, библиотеката ARCHI носи отличителен стил на всяко пространство което заема. Със своите 7 рафта за съхранение, тя предоставя достатъчно място за съхранение на книги, списания и орнаменти. Елегантна и практична, библиотеката ARCHI увеличава капацитета ви за съхранение без визуално претрупване на пространството.

С височина от 196 см и ширина 110 см, библиотеката ARCHI може лесно да бъде обединена с друга идентична единица, за да увеличи капацитета си за съхранение или да отдели по-голяма стая. В перфектно съответствие с колекцията ADDICT, тя е идеалното решение за съхранение за персонализиране на пространство със стил и практичност.

Рамка от ПДЧ покрито с черен меламин. Лицева част от ПДЧ покрито с лек минерален ефект меламин. Метални странични опори в графит-черно епоксидна лакирана стомана. Черени ABS крака.

  • W. : 110cm
  •  x H. : 196cm
  •  x D. : 42cm

kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top