TEMPO помощна маса

колекция Addict

Made in France

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА

10 years guarantee

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Ако търсите финес и дискретност, помощната маса TEMPO е мобилна и гъвкава, което осигурява пространство за съхранение. Една елегантна дребна мебел, внасяща стил и елегантност във вашето ежедневие.

Ref. 1311330

колекция Addict

TEMPO помощна маса

Проектирана и изработена във Франция, помощната маса TEMPO носи усещане за елегантен дизайн в хола ви.

Придържайки се към естетическите линии на колекцията ADDICT, тази елегантна малка мебел привлича внимание с комбинацията от материали и изчистени линии. Лека и компактна, нейният изчистен дизайн и непобедима практичност гарантират, че тя се откроява от тълпата. Може да се постави до дивана, на която да използвате за вашия лаптоп, дистанционно управление или списания, малка масичка за кафе или нощни шкафчета, помощната маса TEMPO е изключително гъвкава и запазва целия си стил и изчистен дизайн във вашата всекидневна.

С височина 51 см и ширина 38 см, помощната маса TEMPO е идеалната дребна мебела за максимално увеличаване на пространството в малката всекидневна. С елегантен дизайн и безупречно покритие, тя придава изтънченост и дизайнерска визия в хола ви, като същевременно улеснява ежедневието ви.

Повтрхността е от ПДЧ покрито с черен меламин. Базата е от ПДЧ покрито с меламин с лек минерален ефект. Металните странични опори са в графитно черна епоксидна лакирана стомана.

  • W. : 38cm
  •  x H. : 51cm
  •  x D. : 42cm

kg

Our 10-year guarantee covers all our furniture production.
This guarantee does not affect or replace your statutory rights.

Имате нужда от професионален съвет? В НАШИЯ МАГАЗИН ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ

КАТАЛОГ

2019

Виж онлайн

Среща в магазина ни

Нашите специалисти ще помогнат с вашия дизайн и проект

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА
Back to top